dinsdag 7 oktober 2008

POPconcert

Er valt hier voornamelijk veel te lezen over de Terra-gebeurtenissen in het verre Winnipeg. Maar zoals Dick al noemde, wordt er in Nederland ook heel hard gewerkt. Zelfs zo hard, dat de schrijfster van dit bericht niet eerder de tijd vond zich aan een logje over al deze werkzaamheden te wagen. Maar nu ook de premiere in Nederland achter de rug is, wordt het plaatsen van logjes wat gemakkelijker.

Afgelopen zaterdag was het dan zover: de nieuwe Terra-voorstelling ‘het Grote Terra POPconcert’ beleefde haar premiere, in theater De Meervaart in Amsterdam. Altijd weer een spannend moment. Want niet alleen komen er allerlei vrienden, familieleden, collega’s en andere bekenden kijken wat jij gemaakt hebt, ook is er ineens een heel zwikkie Bekende Nederlanders, pers, fotografen, en dit keer hadden we zelfs koninklijk bezoek! Prinses Laurentien kwam samen met haar drie kinderen, een vriendin en haar kinderen naar De Meervaart.

En koninklijk, Bekend, belast met een blocnote of fotocamera, of gewoon bevriend met iemand van ons team: iedereen was enthousiast. Men had lekker zitten meezingen, genoten van de Knappeltjes van Zonnatura en van de POPcorn, was blij met de handtekeningen van Rindert Kromhout, Annemarie van Haeringen en Daphne Deckers, en had zich vermaakt met alle Kikker-spelletjes en POPconcert-kleurplaten waar ons jongere publiek zich voor en na de voorstelling mee kon vermaken.
Het was een fijne voorstelling en een goeie premiere.

Wat de dag nog leuker maakte, was het berichtje dat we kregen uit Winnipeg. Want de hele Frog in the Clouds-club had met elkaar een geluidsopname gemaakt, waarin ze ons allemaal heel veel succes (of in theatertermen: toi toi toi) wensten. En dat deed ons heel veel goed.

En wat ons ook heel veel goed deed, was dat Prinses Laurentien en haar kinderen nu ook Terra-fan zijn. Terwijl zij en haar kinderen in de auto stapten om naar huis te gaan, vroeg een journalist haar nog snel wat ze van de voorstelling had gevonden. Waarop ze antwoordde: “Wij houden van Kikker!”

Merel

POPconcert
(Als je niet de hele foto ziet moet je er even op klikken)


Er was ook een aantal acteurs dat in vorige producties van Terra heeft gespeeld. Van links naar rechts en van boven naar beneden: Marie-Claire Witlox (Kikker), Marloes van den Heuvel (Dolfje Weerwolfje), Marieke Saan (Muis), Theo Terra (u welbekend!), Tjerk Ensermo (technicus POPconcert), Mike den Ottolander (onze lichtontwerper), Sven Polak (Kikker, Kikker in de Wolken, Muis, Dolfje Weerwolfje), Hester Schrofer en Oscar de Boer (staging/regie POPconcert), Raymond Kurvers (Dolfje Weerwolfje en Nachtvlucht), Jawi Bakker (Kikker, Circus, Torenhoog, Koninginnesoep, Papa.com, etc.), Marieke van der Sluis (POPconcert, Kikker, Kikker in de Wolken), Liesbeth Janse (De Matroos in de Doos), Babbe Groenhagen (Kikker in de Wolken, POPconcert, Muis, Kleine Ezel, Kleine Ezel aan Zee, Dolfje Weerwolfje, Os & Ezel), Eric-Jan Lens (Kikker in de Wolken, POPconcert, Circus, Koninginnesoep, etc.), en Niels van der Gaarden (Kikker in de Wolken en POPconcert). Uiteraard vergezeld door een aantal waarde collega’s, zoals daar zijn Kikker en Kleine Ezel.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oscar heeft ook nog in Muis gespeeld :P.

Wel een héél leuke foto zijn.
Met al die Terra-mensen.

Liefsss

Anoniem zei

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your terralogboek.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com